26 de març 2012

Fira d'empreses simulades - Barcelona 21,22 i 23 de març

La setmana passada és va celebrar a Barcelona la 10a edició de la Fira d'Empreses Simulades que organitza la Fundació Inform bianualment per la xarxa d'empreses simulades SEFED i per totes les mepreses simulades estrangeres de l'associació Europen - Pen International.

Una cita que ofereix l'oportunitat de compartir pràctiques, treball i experiències amb l'alumnat, el professorat i les institucions que participen a la Xarxa SEFED i a la Xarxa Internacional Europen - Pen International.


Durant la celebració de la Fira, l'alumnat participant posa en pràctica les competències i les habilitats més comercials de la formació que reben en el Programa SEFED. Les empreses simulades de la Xarxa mostren els seus productes en directe i el seu tarannà comercial per aconseguir nous clients, difelitzar els antics i posicionar-se en el marcat d'empreses simulades. En aquestes fires só que el producte de l'empresa simulada és real i l'alumnat participant entra en contacte directe amb els seus clients i negocien les compres i les vendes.


La Fundació Inform és una entitat que promou i gestiona projectes de formació. Des de l'any 1987 son titulars del Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) i responsables de gestionar la seva aplicació per tot l'Estat Espanyol. També son els representants internacionals d'aquest Programa a la xarxa mundial d'empreses simulades  Europen - Pen International.


A continuació podem veure algunes fotos. 

15 de març 2012

Facebook

Des d'avui mateix, us anunciem que la nostra empresa ja es pot trobar a la xarxa social Facebook.

Si us voleu fer Fans i voleu estar al dia de les novetats, promocions i notícies que genera la nostra empresa, senzillament clica al següent link www.facebook.com/Cosefed i clica a m'agrada.

Equip Comercial
Cosefed, SAS

14 de març 2012

Fira d'empreses simulades - Barcelona 21,22 i 23 de març

Com cada dos anys, i amb la mateixa il·lusió de sempre, Cosefed, SAS assistirà a la 10 Fira Internacional d'empreses simulades que es celebra a Barcelona els propers 21, 22 i 23 de març.

La ubicació és perfecte, ja que gaudim d'un pavelló ideal per tal de poder realitzar les operacions de compra - venda; la organització també és molt bona, ja que tant des de Fira Barcelona com des de la Fundació Inform se'ns facilita tot el suport necessari per tal que els alumnes assistents es sentin com si la fira fos 100% real.

Ja des de fa dies que tot l'equip comercial de l'empresa s'està preparant per l'aconteixement, involucrant el departament comptable i ensenyant les tècniques de negociació que es portaran a terme, al igual que ja estan preparades les ofertes especials pels dies de fira.

El darrer dia, divendres dia 21, a les 11:00 podran seguir la presentació de la nostra empresa a l'espai reservat del recinte. No es necessària la confirmació, però els animem a que no se la perdin.

Per últim, comentar que ens podran trobar a l'estand B41, i que estarem molt agraïts de rebre la seva visita i poder-los atendre personalment.

Equip Comercial
Cosefed, SAS