23 d’abr. 2013

Feliç dia de Sant Jordi

UNA ROSA


Sant Jordi, santa diada
del passat i l'avenir,
Fe i Pàtria nostrada
del meu cor fas sobreixir.
Oh la bella matinada!
Quina joia de collir
una rosa perlejada,
una rosa a mig obrir!

Maria Antònia Salvà (1869-1958)

Un cop la proves ja no podràs resistir-te i voldràs tornar a entrar..


Són molts els beneficis que pot aportar al nostre organisme una estona a la sauna, però també cal tenir molta cura i saber exercir aquesta activitat de manera correcta. Eliminar toxines i augmentar les nostres defenses poden ser algunes de les conseqüències positives que ens dóna la sauna, però si no es segueixen unes mínimes pautes, com dutxar-se abans amb aigua temperada, els efectes poden ser negatius per al nostre cos.

L'ideal són dues sessions per setmana, no aconsellant passar de tres sessions de sauna per setmana. Comencem amb 15/20 minuts seguit d'un bany o dutxa freda, i tornada a entrar a la sauna per a una sessió més breu, que serveix per suar amb més intensitat a causa de que els porus de la pell estan més oberts.

No cal oblidar que pot ser molt desestressant, ja que allibera endorfines i per tant ajuda a combatre en insomni i l'estrès. Entre altres avantatges destaquen que millora l'artritis, la respiració, ajuda a reduir la cel·lulitis i les malalties ossi-musculars.

De la mateixa manera que és beneficiosa, gràcies a que estimula la circulació sanguínia, purifica la pell, elimina les toxines i combat l'estrès provocat en gran part pel trepidant ritme de vida que portem.

Gaudeix de salut!. 

Nova oferta per la butaca relax BURE6.


Podreu gaudir d'un descompte del 30% en aquest excel·lent article.
No deixeu passar aquesta oportunitat!


PROMOCIÓ CHAISE LOUNG BURE5


Promoció setmanal de la Butaca de descans CHAISE LOUNGE BURE5.

La Butaca que tots necessitem podria ser teva per només 900 euros.