26 de març 2012

Fira d'empreses simulades - Barcelona 21,22 i 23 de març

La setmana passada és va celebrar a Barcelona la 10a edició de la Fira d'Empreses Simulades que organitza la Fundació Inform bianualment per la xarxa d'empreses simulades SEFED i per totes les mepreses simulades estrangeres de l'associació Europen - Pen International.

Una cita que ofereix l'oportunitat de compartir pràctiques, treball i experiències amb l'alumnat, el professorat i les institucions que participen a la Xarxa SEFED i a la Xarxa Internacional Europen - Pen International.


Durant la celebració de la Fira, l'alumnat participant posa en pràctica les competències i les habilitats més comercials de la formació que reben en el Programa SEFED. Les empreses simulades de la Xarxa mostren els seus productes en directe i el seu tarannà comercial per aconseguir nous clients, difelitzar els antics i posicionar-se en el marcat d'empreses simulades. En aquestes fires só que el producte de l'empresa simulada és real i l'alumnat participant entra en contacte directe amb els seus clients i negocien les compres i les vendes.


La Fundació Inform és una entitat que promou i gestiona projectes de formació. Des de l'any 1987 son titulars del Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) i responsables de gestionar la seva aplicació per tot l'Estat Espanyol. També son els representants internacionals d'aquest Programa a la xarxa mundial d'empreses simulades  Europen - Pen International.


A continuació podem veure algunes fotos. 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada